VALOKUVAUS & KUVANKÄSITTELY

- Vahvaa kuvallista kerrontaa -

Valokuvaajana toimin luontevasti sekä studiossa että erilaisissa miljööolosuhteissa. Vahvuuteni on henkilökuvassa ja erityisesti suunnitellussa muotokuvassa, mutta inspiroidun myös muista kuvauskohteista. Haluan luoda visuaalisesti mielenkiintoisia ja tarinallisia kuvia, joissa jokainen yksityiskohta on mukana harkitusti, tuoden oman pienen lisänsä kuvan tarinaan.

Hallitsen kiitettävästi myös kuvankäsittelyn ja käytössäni on uusimmat versiot Adobe Photoshopista sekä Lightroomista. Suhtaudun kuvankäsittelyyn intohimoisesti, ja koen sen yhtä tärkeänä osana kokonaisuutta kuin itse kuvaamisenkin.

VERKKOSIVUT

- Visuaalisuus edellä -

Toteutan verkkosivuja asiakaslähtöisesti tavoitteenani selkeä ja toimiva kokonaisuus. Visuaalisena ihmisenä minulle on ensisijaisen tärkeää myös se että toimivuuden lisäksi sivut näyttävät hyviltä, ammattimaisilta ja nykyaikaisilta. Kokeilen mielelläni uusia ja rohkeita ratkaisuja, mutta yhtä mielelläni työskentelen myös vanhojen, hyväksi havaittujen tekniikoiden parissa.

Hallitsen hyvin erilaistet visuaaliset editorit, kuten WordPressin ja Dreamweaverin sekä teen toimivia kokonaisuuksia Notepadilla hyödyntäen html- ja css koodia.

Työnäytteet

Lovestories by Nina Tulilahti
WordPress pohjainen verkkosivu hääkuvauksesta

Cabaret Mystique Studios
WordPress pohjainen verkkosivu boudoirkuvauksesta

MARKKINOINTI JA BRÄNDÄYS

- Hyvä brändi kantaa pitkälle -

Ilman toimivaa markkinointia yritys ei ole olemassa, ja hyvä brändi puolestaan kertoo tuotteen/palvelun laadusta. Tässäpä onkin kaksi elintärkeää asiaa, mitkä jokaisella yrityksellä tulisi olla kunnossa, ja itsekin yrittäjätaustan omaavana en voi liikaa peräänkuuluttaa tämän parivaljakon perään. 

Markkinointi- ja brändinrakennustaitoni perustuvat puhtaasti omaan kiinnostukseeni aihealueen ympärillä, ja tietotaito on hankittu kahlaamalla läpi erilaisia kursseja, webinaareja ja alan kirjallisuutta. Yrityksen ja erehdyksen kautta opitut vinkit ovat olleet käytössä sekä omassa yritystoiminnassani että yhdistystoiminnassa, joka kulkee elämässäni mukana harrastuksena.

SOSIAALINEN MEDIA

- Näkyvyys sosiaalisessa mediassa on paras markkinointikanava -

Erilaisia sosiaalisen median kanavia on tänä päivänä lukuisia, ja hektisen luonteensa takia sosiaalisen median päivitys voi olla hyvä ulkoistaa henkilölle, joka keskittyy ensisijaisesti somessa näkymiseen ja brändin vahvistamiseen sitä kautta. Oma  taktiikkani hyvään somemarkkinointiin lähtee huolella mietitystä suunnitelmasta ja eri kanavien yhteneväisestä visuaalisesta ilmeestä. Kun punainen lanka on saatu vahvaksi, on helpompi reagoida myös hektisempiin tapahtumiin ja ilmiöihin. Sosiaalisen median kanavista vahvuuteni löytyvät facebookista ja instagramista, mutta otan mielelläni haasteen vastaan myös muiden sosiaalisen median kanavien hallitsemisessa!

GRAAFINEN SUUNNITTELU

- Rohkeita kokeiluja ja villejä valintoja -

Suunnittelen ja toteutan yrityksen graafista ilmettä luovasti, mutta asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Hallitsen Abobe Illustratorin ja InDesingin osana työskentelyä, mutta hyödynnän tarvittaessa myös Photoshoppia ja kuvankäsittelytaitojani. Minulta luonnostuu esimerkiksi käyntikorttien, esitteiden, julisteiden ja tuotemerkkien tai logojen suunnittelu. 

TYÖNÄYTTEET 

VIDEOTUOTANTO

- Liikkuva kuva kasvavassa roolissa -

Minulta sujuu niin videokuvaus, editointi kuin käsikirjoittaminenkin. Hallitsen yleisimmät videoeditorit sekä Mac että Windows- ympäristössä ja toimin tiimissä ideoiden ja määrätietoisesti. Sulaudun tuotannossa rooliin kuin rooliin ja nautin luovassa ja ideoita pulppuavassa ryhmässä toimimisesta!

Työnäytteet

OSAO – Metsäalan perustutkinto
OSAO – Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto
OSAO – Puutarhatalouden perustutkinto
OSAO – Pintakäsittelyalan perustutkinto
OSAO – Matkailualan perustutkinto
OSAO – Hiusalan perustutkinto
OSAO – Prosessiteollisuuden perustutkinto
OSAO – Laboratorioalan perustutkinto
OSAO – Talotekniikan perustutkinto
OSAO – Kaisa Salmi, tilataideteos

HERÄSIKÖ KIINNOSTUS?
Ota yhteyttä!